måndag 14 juni 2010

Snart är den här!

Nu närmar det sig på riktigt! bara 9 arbetsdagar kvar och sen väntar 5,5 veckas härlig semester! Får hoppas att vädret blir bättre än förra årets 5 veckor där alla dagar utom en innehöll regn.
Min semester i år kommer att börja med några dagar tillsammans med Lillan då vi ska vara lite nyttiga och få gjort undan lite grejer här hemma. Efter det blir det en liten "ego-tripp" till Falsterbo för mamma och några dagar hos mormor och morfar för Lillan. I Falsterbo ska det tittas på hästar, hästar och hästar samt förvaras 4 glada tjejer i en liten husvagn och förmodligen drickas ett och annat glas vin! Det kommer bli superkul!
När jag återvänder från Falsterbo är förmodligen maken hemma på leave och vi kommer få 10 dagar tillsammans som en familj igen innan han åker tillbaka. Hans 10 dagar är inte inbokade med något. Vi ska bara ta det lugnt och umgås och leva lite familjeliv. Förmodligen kommer han vilja träffa lite kompisar när han är hemma så det får vi passa på att göra också. Det ska bli skönt att få låna tillbaks honom från försvarsmakten en stund!

Resten av semestern ska helst spenderas vid sommarstugan med sol, bad och lata dagar. Nån mer fest kommer säkert sommaren också att bjuda på då det är festival i stan. Jag känner på mig att det kommer bli en kanonsommar! Bara 9 dagar kvar.....men vem räknar.

1 kommentar: