söndag 12 september 2010

Vem är du?

Ibland undrar jag vilka som egentligen läser det jag skriver här. Många vet jag vilka de är men det måste finnas nån som läser utan att vi känner varandra. Varför läser just du min blogg?
Det hade varit roligt om du bara lämnade en kommentar. Givetvis behöver man inte nämna sitt namn, hade bara varit roligt att veta varför du läser och om vi känner varandra eller inte. Inte märkvärdigare än så.

11 kommentarer:

  1. mig känner du gumman! Puss

    SvaraRadera
  2. Mig känner du inte. Jag läser din blogg för att vi befinner oss i mer eller mindre lika dan situation. Min fästman är i Afghanistan. Är intressant att läsa och det känns bra att jag inte är ensam om alla tankar och känslor.

    SvaraRadera
  3. Vi känner inte varandra men vi "sitter i samma båt". Min kille är också i Afghanistan och jag gillar sättet du tänker, resonerar och vi är väldigt lika varandra utifrån det jag kan läsa här. Jag kände det speciellt när du skrev : därför gör jag det.

    Så jag följer din blogg pga att jag gillar det du skriver, tycker det är intressant och känner igen mig själv.

    SvaraRadera
  4. Även jag är flickvän till en soldat som är i Afghanistan nu. Och jag läser din blogg av samma anledning som de andra tjejerna :)

    SvaraRadera
  5. Jag har också min sambo i Afghanistan. Det känns skönt att läsa bla din blogg och veta att jag inte är ensam i den här situationen.

    SvaraRadera
  6. Även jag hamnade på din sida då jag har min pojkvän i Afghanistan. Läser av samma anledning som tidigare kommenterat, det känns bra att läsa om någon som är i en liknande situation. Dessutom skriver du mycket bra!=)

    SvaraRadera
  7. Jag känner dej! Jag tycker om hur du skriver och det du skriver, det är så skönt för du sätter ord på så mycket. Kram

    SvaraRadera
  8. Du skriver på ett sådant sätt som jag uppskattar. Jag är inte flickvän utan en orolig mor till en son i A-stan som finner styrka i din styrka.

    SvaraRadera
  9. Och jag läser av samma anledning som dom flesta andra :)

    SvaraRadera
  10. Mig känner du inte, men vi bor i samma bygd och hamnade här genom bygdens hemsida.

    Läser din blogg för att det blivit så och kanske lite också för att min bror har valt den militäriska banan och är just anställd i Battle Groupen som sticker till Afganistan om de inte blir utkallade på uppdrag tidigare.

    SvaraRadera
  11. Tack för all uppskattning!
    Till er som är i samma situation som jag kan jag bara säga, kämpa på, nu är det inte långt kvar! Snart är det slut på det här och alla "dom" kommer hem till oss igen och vi har klarat det här!

    SvaraRadera